2009.09.18. 08:41 cukor-nelkul

Orvosi ajánlás a Fytosal Top Inulin termékekhez

Címkék: orvos csicsóka diabétesz fytosal inulin

Sokan mondják különböző táplálék kiegészítőre, hogy az csodaszer. És sokan ezt a csodaszert már pejoratív értik.

Gondolhatnánk a csicsókára és az inulinra is így, de ha az ország egyik legnevesebb diabétesz szakértője ajánlja, az talán más.

Következzen pár idézet Dr. Vándorfi Győző ajánlásából:

A szakirodalom és a laborvizsgálatok adatai alapján, a csicsókából kivont inulin, és a csicsókából előállított termékek fontos étrend kiegészítő alapanyagok.

- elsősorban 2-es típusú cukorbetegség esetén, de fogyaszthatják 1-es típusú betegek, terhességi cukorbetegségben szenvedők is (az étrend szénhidráttartalmába nem kell beszámítani)

- magas koleszterin és triglicerid szint esetén

A Fytosal-termékcsalád koncentráltan tartalmazza az inulint.
A mindennapi egészséges táplálkozásban hatékony és gyors segítség. Életkortól függetlenül alkalmazható.
Fytosal termékcsalád: Top-Inulin tabletta, Top-Inulin Szelén tabletta, Top-Inulin por, Csicsóka Szirup, Csicsóka Dzem, Aszalt Csicsóka.
 

Javaslom a Csicsókából készült (Fytosal termékek) étrendbe illesztését! Alkalmazása során célszerű a kezelőorvos véleményét kikérni.

Dr. Vándorfi Győző, belgyógyász, diabetológus, lipidológus
Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Zrt. Belgyógyászati, Diabetes és Anyagcsere Centrum vezető főorvosa, A Magyar Diabetes Társaság vezetőségi tagja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csicsoka.blog.hu/api/trackback/id/tr251389988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása